Knowledge

Casa > Indústries > Contingut

Magnetòmetres

Huashun XI mesurar Equipment Co, Ltd | Updated: Oct 10, 2016

Probablement tots nosaltres som conscients sobre el fet que els imants crear camps magnètics; la terra té un camp magnètic; corrent que flueix en un filferro també generar el camp magnètic.Però tenir mai creiem que els camps es generen també pel nostre cor i el cervell. No obstant això, què es diferencia entre el camp magnètic generat per un imant i que generats pel cervell i el cor és la magnitud del camp magnètic. Següent figura Mostra la magnitud del camps magnètics generats per diverses fonts.

Tots estan envoltats de camps magnètics. Camps magnètics es generen flux elèctric actual en diferents aparells elèctrics o electrònics; TV, ordinadors, línies de transmissió d'energia, etc. Terra també té un camp magnètic, tot i que relativament petit. Camp magnètic de la terra és més gran als pols (~ 60 000 nT) i més petits com l'Equador (~ 30 000 nT). Força de camp de magnètic de la terra és proporcional al 1/r3 (fins que la influència del vent solar es noten).

Mesura dels camps magnètics és d'interès per a diverses finalitats científiques, navegació, etc. Mesurament d'aquests camps es realitza mitjançant dispositius cridats els magnetòmetres de detecció.

MAGNETÒMETRE-QUÈ ÉS?

Magnetòmetres són aparells que mesuren els camps magnètics. Un magnetòmetre és un instrument amb un sensor que mesura la densitat de flux magnètic B (en unitats de Tesla o com / m2). Magnetòmetres es refereixen a sensors utilitzats per a la detecció de camps magnètics o sistemes que mesurar el camp magnètic usant sensors d'un o més.

Ja que la densitat de flux magnètic en aire és directament proporcional a la força de camp magnètic, un magnetòmetre és capaç de detectar les fluctuacions en el Earthand #39; camp s.

Materials que distorsionen el flux magnètic línies són conegudes com magnètic i inclouen materials com ara la magnetita que tenen camps magnètics pròpia, així com molt alta conductivitat magnètica. Materials crear distorsions en el Earthand #39; s magnètic de flux que flueix al seu voltant. Magnetòmetres detectar aquestes distorsions.

Un magnetòmetre mesures de densitat de flux magnètic en el punt en l'espai on està situat el sensor. Un camp magnètic gotes en intensitat amb el cub de la distància de l'objecte. Per tant, la distància màxima que un magnetòmetre donat pot detectar l'objecte és directament proporcional a l'arrel de la magnetometerand #39; cub sensibilitat s. La sensibilitat es mesura normalment en Tesla.

Tipus de magnetòmetres

Magnetòmetres estan classificats en dues categories:

• Magnetòmetres de vector que mesurar el valor de la densitat de flux en una direcció específica en 3 dimensions espacials. Un exemple és un magnetòmetre fluxgate que poden mesurar la força de qualsevol component del camp de la terra per orientar el sensor en la direcció del component desitjat.
• Magnetòmetres escalars que mesura només la magnitud de la vector passant pel sensor independentment de la direcció. Magnetòmetres quàntica són un exemple d'aquest tipus de magnetòmetre.
Magnetòmetres diversos que permeten mesurar els camps magnètics es discuteixen en els apartats següents.
Magnetòmetre de bobina

Basat en la Llei de Faraday, bobina és el mètode fonamental de detecció del camp magnètic. Llei de Faraday afirma que el emf induït en qualsevol bobina dirigint tancat és igual a la taxa de temps de canvi de flux magnètic a través del circuit.

Amb una bobina d'haverNtorns ferits al voltant d'un material magnètic amb permeabilitat magnèticamrandamp; i un fluxfa través d'ella, és el emf induït en la bobina:

Si el camp magnètic ha variació harmònic amb el temps, voltatge induït és proporcional a la freqüència del camp magnètic.
Així, emf induït depèn l'àrea de la bobina. Sensibilitat de la magnetòmetre petita bobina depèn de la mida i el nombre de voltes. Això s'utilitza per detectar variacions només en el camp (a causa del moviment o degut a la naturalesa d'AC del camp). Des en general B ha de ser mesurat en comptes de dB/dt, un integrador s'utilitza generalment per a obtenir la senyal proporcional al camp magnètic B.
Això és útil en àmbits com la detecció de mines o objecte enterrats detectors (detecció de canonada, "tresor" de caça, etc.). S'utilitza sovint per la seva simplicitat.Els nostres serveis

Proporcionar qualitat sensors, solucions i sevice!

Investigació

Contacti amb nosaltres

Adreça: Sala 703, bloc A, edifici de Grenlàndia SOHO, Zhangba Road primer, Gaoxin District, XI ciutat, província de Shaanxi, República Popular de Xina

Telèfon: +86 29 65692249

Enviar per fax: +86 29 65691198

Correu electrònic: info@smagall.com

CopyRight© Huashun XI mesurar Equipment Co, Ltd